DI SI MI?

DI SI MI? je prepoznat brand na hrvatskom tržištu, a asortiman proizvoda obuhvaća obuću za ljeto (japanke, natikače, aqua shoes,…), obuću za jesen i zimu (kućne papuče), ženske, dječje i muške ljetne kape, šešire, tunike, torbe, ručno rađene torbe od prirodnih materijala, ručnike i ležaljke za plažu, kao i ostale proizvode koji nude odličan omjer cijene i kvalitete.

Uz vlastiti brand DI SI MI? vežemo kvalitetne, a cjenovno pristupačne artikle sa našim jedinstvenim dizajnom nadahnut pojedincima koji ne pristaju na kompromis kada je u pitanju stil. 
 
Brand DiSiMi? djeluje u sklopu tvrtke Pet Sezona d.o.o. koja je osnovana 2010. godine sa željom za ostvarivanjem poslovnih ideja suvlasnika Mladena Orlića i Luke Trgo.
Sjedište tvrtke Pet Sezona d.o.o. je na adresi Bencekovićeva 19, 10 000 Zagreb, dok su odjeli razvoja, nabave, prodaje i skladišta na adresi Vjekoslava Paraća 10, 21 231 Klis.
 
Najveća snaga tvrtke Pet Sezona d.o.o. su naši zaposlenici koji nam omogućuju stalan rast i zadovoljne kupce.
Prisutni smo u preko 1 000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji uz daljnje planove ekspanzije. 
Surađujemo sa renomiranim trgovačkim kućama na čijim policama možete pronaći više grupa proizvoda pod našom deklaracijom: DM, Bipa, Mueller, Spar, Kaufland, kao i niz ostalih trgovačkih lanaca i nezavisnih prodajnih mjesta.
 
S 850_9953_Luminar4-edit
 
 Ovog ljeta, DiSiMi? priču smo odlučili dignuti na potpuno novu razinu kreiravši DI SI MI? PREMIUM kolekciju koja će uz već postojeću kvalitetu i cijenovnu pristupačnost, nuditi vrhunsku udobnost i dizajn. 
 
DiSiMi? premium kolekcija je savršen proizvod za upotpuniti savršen ljetni look, kako za odlazak na plažu tako i za večernji izlazak.
 
YOGA LIFESTYLE je prvi proizvod DiSiMi? PREMIUM kolekcije koju obilježava vrhunska udobnost, kvalitetni materijali i dizajn koji zrači mediteranskom opuštenošću, a na tržištu se nudi u šest kombinacija boja koje će zadovoliti svačiji ukus.
 
DI SI MI? premium kolekcija za ljeto 2020. je osmišljena za žene koje se usude biti svoje i drugačije i ekskluzivno se može kupiti isključivo putem DiSiMi? webshopa.