DI SI MI? je prepoznat brand na hrvatskom tržištu, a asortiman proizvoda obuhvaća obuću za ljeto (japanke, natikače, aqua shoes,…), obuću za jesen i zimu (anatomske klompe, kućne papuče), ženske, dječje i muške šešire i kape, tunike, ljetne torbe od prirodnih materijala, zimske torbe, ručnike, kišobrane  kao i ostale proizvode koji nude odličan omjer cijene i kvalitete.

Uz vlastiti brand DI SI MI? vežemo kvalitetne, a cjenovno pristupačne artikle sa našim jedinstvenim dizajnom nadahnut pojedincima koji ne pristaju na kompromis kada je u pitanju stil. Brand DiSiMi? djeluje u sklopu tvrtke Pet Sezona d.o.o. koja je osnovana 2010. godine sa željom za ostvarivanjem poslovnih ideja suvlasnika Mladena Orlića i Luke Trgo. Sjedište tvrtke Pet Sezona d.o.o. je na adresi Bencekovićeva 19, 10 000 Zagreb, dok su odjeli razvoja, dizajna, nabave, prodaje i skladišta na adresi Vjekoslava Paraća 10, 21 231 Klis. Najveća snaga tvrtke Pet Sezona d.o.o. su naši zaposlenici koji nam omogućuju stalan rast i zadovoljne kupce. Prisutni smo u preko 1 000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i Sloveniji uz daljnje planove ekspanzije. Surađujemo sa renomiranim trgovačkim kućama na čijim policama možete pronaći više grupa proizvoda pod našim brandom: DM, Bipa, Mueller, Spar, Kaufland, kao i niz ostalih trgovačkih lanaca i nezavisnih prodajnih mjesta.

DiSiMi? premium kolekcija je savršen proizvod za upotpuniti savršen ljetni look, kako za odlazak na plažu tako i za večernji izlazak.

YOGA LIFESTYLE je prvi proizvod DiSiMi? PREMIUM kolekcije koju obilježava vrhunska udobnost, kvalitetni materijali i dizajn koji zrači mediteranskom opuštenošću, a na tržištu se nudi u šest kombinacija boja koje će zadovoliti svačiji ukus.

NATIKAČE – sa ili bez povišene pete, široka ili dijamantna kopča, anatomske,…. nudimo cjeloviti asortiman natikača

ANATOMSKE KLOMPE – certificirana radna obuća

KUĆNE PAPUČE – ne moraju biti dosadne!

TUNIKE – od prozračnog materijala koji hladi

ŠEŠIRI – prozračni, lagani

RUČNICI – veliki, od najfinijeg egipatskog pamuka

disimi-o-nama