Uvjeti dostave

Dostava robe vrši se ekspresnom dostavom unutar 3 -5 radnih dana. Korisnik će o načinu dostave biti obaviješten u trenutku naručivanja robe elektronskim putem. Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio.

Trošak dostave

Dostava na adresu

Poštarina za narudžbe do 46,00€ (346,59KN) iznosi 4,00€ (30,14kn), a za narudžbe iznad 46,00€ (346,59KN) poštarina je besplatna. Dostava na otoke iznosi 8,00 €(60,28kn)